Des que era petita que he volgut ser artista. Em dic Morgana i he crescut en un taller d'artesania, envoltada de pintures, plantilles, draps i projectes. Fa més de 25 anys la meva mare i les meves ties van emprendre un negoci familiar d'artesania: Les Tres Germanes. Pintaven sobre diversos tipus de tèxtils, entre aquests, la seda. Van passar els anys, i va continuar el negoci la meva tia Mònica i el seu marit, enfocant el taller únicament a la estampació sobre seda. A causa del meu interès per l'art i l'artesania, la tia Mònica em va ensenyar a pintar de ben petita, i des de llavors que l'he ajudat.

Així doncs, és lògic que sempre hagi volgut dedicar-me al mateix que la meva tia: l'artesania de la pintura sobre seda. Per això vaig decidir d'enfocar els meus estudis cap al món de l'art. Després de cursar dos graus superiors, em vaig veure preparada per a emprendre el relleu de Les Tres Germanes i crear Morgana Seda.

A més de crear dissenys propis, ens agrada molt el món de l'art, i per això tenim peces en les que representem les nostres obres d'art preferides: Klimt, Hunderwasser, Modigliani, Van Gogh, Kahlo, Matisse, i altres. Els nostres productes estan fets amb tot l'amor, perquè fem el que ens encanta i ens encanta el que fem.